Omistamisen Help Desk

Saga Property Advisor auttaa asunnon ja kiinteistön omistamiseen liittyvissä haasteissa. Kysymyksiä saattaa aiheuttaa eismerkiksi taloyhtiön tila ja tavoitteet, kiinteistön saneeraustarve, kommunikointi eri tahojen kanssa sekä virheen sattuessa itsensä puolustaminen. 


HUONEISTON TAI KIINTEISTÖN HANKINTA, TAI PERINTÖ
Hankintaprosessissa on lukuisia eri tekijöitä, joita tulee tarkkaan arvioida riippuen siitä onko kysymyksessä asuinhuoneisto vai kiinteistö ja onko ajatuksena hankkia kohde pitkällä tähtäimellä vai lyhyellä tähtäimellä, asua itse vai laittaa vuokralle jne. Parhaat sijoitukset voivat löytyä yllättäviltäkin alueilta. Taloyhtiön tai kiinteistön asiakirjoihin tulee perehtyä huolella. Lue lisää.

OSTOTOIMEKSIANTO
Ostotoimeksiannon tekeminen ammattilaisen kanssa saattaa olla monessa tilanteessa tehokkain ratkaisu. Ammattilaisella on aikaa selvittää potentiaaliset kohteet ja juosta esittelyissä päivänvalon aikaan. Lue lisää.

SIJOITUSSTRATEGIAN SUUNNITTELU
Sijoitusstrategiaa on syytä pohtia huolellisesti jo etukäteen, mutta sitä tulee päivittää myös omistuksen aikana. Haluatko ehkä tasaisen pitkäaikaisen vuokratuoton vai kenties hyödyntää potentiaalisen arvonnousun. Lue lisää.

RAHOITUKSEN SUUNNITTELU
Rahoitussuunnittelu sisältää mahdollisen lainatarpeen arvioinnin, pankkien kilpailuttamisen mutta myös muiden vakuusmahdollisuuksien selvittämisen. Lue lisää.

TALOYHTIÖN KORJAUSSUUNNITELMAT
Taloyhtiön korjaushankepäätöksiin osallistuminen koetaan usein hankalaksi. Voiko kuntoarvioon luottaa? Summa saattaa olla jotain aivan muuta, mitä kuntoarviossa on todettu. Mitkä korjaushankkeet ovat kiireellisiä ja mitä saattaa olla järkevää siirtää. Lue lisää.

EDUSTAJA YHTIÖKOKOUKSEEN TAI AMMATTILAINEN HALLITUKSEEN
Osakkaana yhtiökokouksissa vaikuttaminen on tärkeää. Jokaisella osakkaalla on oikeus saada äänensä kuuluviin. Mutta riittääkö osaaminen ja/tai aika perehtyä asiakirjoihin ja suunnitelmiin? Lue lisää.

 

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake