Myynnin tuki ja kiinteistönvälitys (LKV)

Saga Property Advisor tukee asunnon ja kiinteistön myynnissä ja vuokrauksessa. Voit ulkoistaa koko kiinteistön tai asunnon myynnin tai pitää esimerkiksi myyntiesittelyt itse ja pyytää tukea asiakirjoihin ja kauppakirjaan liittyen. Autamme mielellämme myös toisen kiinteistönvälittäjän valinnassa.

KOHTEEN VÄLITTÄMINEN
Saga Property Advisor LKV välittää kiinteistöjä, huoneistoja ja toimitiloja muun muassa pääkaupunkiseudulla ja Lounais-Suomessa. Välityspalvelu voi käsittää koko myyntiprosessin tai vain osan siitä esimerkiksi myyntiasiakirjojen valmistelun tai muun myyntiin liittyvän neuvonnan.  Lue lisää.

MYYNTIIN VALMISTAUTUMINEN
Kallis täysremontti voi olla hukkaan heitettyä rahaa, ainakin jos sen kuvittelee nostavan reippaasti asunnon myyntiarvoa. On kuitenkin paljon asioita, joilla voi parantaa asunnon myyntimahdollisuuksia varsin pienillä panostuksilla. Lue lisää.
Katso kuvagalleria 

MYYNTIHINNAN ARVIOIMINEN
Objektiivinen ja puolueeton hinta-arvio, jossa on huomioitu myyjän kannalta sopiva myyntiaikataulu, on hyödyllinen. Arvioita kannattaa sen jälkeen verrata eri välittäjien antamiin hinta-arvioihin. Usein välittäjät viittaavat kauppahintatilastoihin, jotka eivät kuitenkaan sisällä riittävästi informaatiota. Täysin identtisiä kohteita ei ole olemassa kiinteistömarkkinoilla. Lue lisää.

VÄLITTÄJÄN VALINTA
Välittäjiä kannattaa käyttää, mutta valinnassa on syytä olla tarkkana. Tärkeämpää kuin se, että valitsee jonkin tietyn ketjun, on välittäjä persoonana ja hänen henkilökohtaiset vahvuudet. Sen lisäksi, että välittäjä saattaa hinnoitella väärin, ei saa myytyä kohtuullisessa ajassa, hän ei ehkä oivalla kohteen ”sielua” eikä saa kohteen vahvuuksia siksi välittymään ostajakandidaateille. Lue lisää.

MYYNTIVOITON VEROTUS
Myyntivoiton ja vuokratuoton verotuslaskelmissa tulee olla huolellinen, jotta ei maksa turhasta. Lisäksi myyntivoitosta ei aina mene veroa. Kannattaa hyvissä ajoin selvittää, mitä veroseuraamuksia on odotettavissa ja voiko niihin mahdollisesti vaikuttaa. Lue lisää.

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake