Miksi Saga Property Advisor?

Koska me välitämme! Saga Property Advisor on innokas ja ammattitaitoinen neuvonantaja huoneiston- ja kiinteistönomistukseen liittyvissä kysymyksissä. Meidän vahvuuksia on kokemus, näkemys ja koulutus. Mutta näistä asioistapa ei olekaan välttämättä hyötyä. Saga Property Advisorin erityinen valtti onkin näiden vahvuuksien yhdistäminen, jonka nimi on viisaus.

Huolellisesti laaditut kiinteistön arviokirjat (AKA) saat meiltä. Kiinteistön tai asunnon hankinnassa tai sijoitusstrategian suunnittelussa meidän ammattitaitoa ja oivalluskykyä kannattaa todellakin hyödyntää. Tuemme asuntosi tai kiinteistösi myynnissä; voit ulkoistaa meille edullisesti stailauksen ja koko myyntiprosessin tai antaa meidän hoitaa asiakirjat ja pidätkin itse myyntiesittelyt. Autamme mielellämme myös välittäjän valinnassa. Omistamisen haasteisiin annamme tukea, onpa kysymyksessä sitten taloyhtiösi toiminta tai kiinteistösi saneerausprojekti. Kehotamme pyytämään apua ajoissa. Mutta: Saga Property Advisor tietää myös miten kannattaa toimia, mikäli jokin asia ehti jo mennä pieleen.

 
koulutus_kokemus_näkemys_pinkmiddle.jpg
 

 

Saga Property Adviorilla on monipuolinen kokemus eri kiinteistötoimialan osa-alueilta sekä lukuisilta muilta toimialoilta. Kokemushan on itse asiassa hyödytöntä, jos kertatoisensa jälkeen on toistanut samoja asioita. Meille jokainen kokemus ja asiakas on oppimisprosessi. 

Myös koulutusta, tutkintoja, sertifikaatteja ja tiedonkeruuta olemme kerryttäneet kunnioitettavan monipuolisesti rahoituksesta projektinjohtamiseen, strategiaan, toiminnan kehittämiseen, tilastotieteisiin, graafiseen suunnitteluun, kiinteistönvälitykseen (LKV), kiinteistöjen arvomääritykseen (AKA) sekä kouluttamiseen.

Kanavoimme tiedon ja osaamisen luontevasti toimintamme tueksi ja asiakkaan hyödyksi. Meillä on näkemys. Hahmotamme nopeasti mikä on oikeasti tärkeää, missä asioissa kannattaa aktivoitua ja mitkä asiat on syytä jättää tässä vaiheessa sivuun. Tuoreet ajatukset ja ideat - unohtamatta klassisuutta ja eleganssia - tyylitaju, graafinen suunnittelu yhdistettynä raudanlujaan kustannustajuun on Saga Property Advisor’in ehdoton valtti.

Saga Property Advisor tarjoaa viisautta. Kykenemme yhdistämään kokemuksen, näkemyksen, tiedon ja koulutuksen hyvien suositusten, ehdotusten ja arviointien laatimiseksi, jotta myös asiakas pystyy tekemään viisaita valintoja. Tavoitteena on tukea asiakasta sellaisten ratkaisujen tekemisessä, jotka pitkällä aikavälillä tuottavat hyvän lopputuloksen.

 

 

'Lähes kaikki, mitä ihmisillä on, on aluksi syntynyt tieteellisestä ideasta.

Innovaatio, uusi asia, syntyy siellä missä ihminen haluaa tehdä asioitaan paremmin.'