Myyntiin stailaus ja remontointi

Saga Property Advisor tarjoaa kustannustehokasta stailaus- ja remontointiapua. Teemme tarvittaessa myös edulliset 3 D suunnitelmat kustannusarvioineen.

 
 

Kallis täysremontti saattaa olla hukkaan heitettyä rahaa, ainakin jos sen kuvittelee nostavan reippaasti asunnosta saatavaa myyntituottoa. Saattaa olla että omiaan ei edes välttämättä saa takaisin. Jos kysyy remonttiyhtiöiltä, heidän intresseissään on asunnon myyntikuntoon ja muuttovalmiiksi laittaminen kylpyhuoneen kaakelointia ja parvekelasien asennusta myöden. Erityisen kalliista yksittäisistä remontinosista ei välttämättä ole aina myyntivoiton kannalta erityistä hyötyä, kun kysymyksessä on nimenomaan myyntiin stailaus.

Toisaalta, on havaittavissa selvä trendi, että remontoidut asunnot menevät merkittävästi paremmin kaupaksi. Tämä on johtanut siihen, että remontoimattomia asuntoja saatetaan joutua myymään alihintaan suhteessa remontin kustannuksiin.

On kuitenkin paljon asioita, joilla voi parantaa asunnon myyntimahdollisuuksia varsin pienillä panostuksilla. Jos itsellä ei ole ideoita tai ei luota omaan makuunsa, saattaa silti myös sisustussuunnitelijan palkkaaminen tulla turhan kalliksi. TV:n sisustusohjelmat eivät anna ihan realistista kuvaa sisustamisen kokonaiskustannuksista.

Saga Property Advisorilta löytyy pitkä kokemus asuntojen remontoinnista ja stailauksesta. Oivaltavien näkemysten ja tyylikkäiden ideoiden johtotähtenä on aina kustannustehokkuus ja myynnin esteiden eliminointi.

Katso lisää stailauskuvia tästä.


Remontointia ja stailausta toteuttaa kanssamme mm:

A SBESTIKARTOITUKSET

ASBESTIKARTOITUKSET